Mama fetei care a fost violată de trei indivizi cere închisoare pe viaţă pentru agresori: „Vrem să se facă dreptate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata i-a povestit mamei tot ce a păţit imediat după ce s-a întors acasă Foto. arhivă Adevărul
Fata i-a povestit mamei tot ce a păţit imediat după ce s-a întors acasă Foto. arhivă Adevărul

Tânăra de numai 14 ani a trecut prin clipe de groază după ce trei băieţi au dus-o în pădurea din localitatea Vama şi au violat-o. Imediat după ce a scăpat din mâinile agresorilor, fata i-a povestit totul mamei sale, care a anunţat Poliţia.

Sub protecţia anonimatului, mama tinerei care a fost violată de mai mulţi băieţi în seara de 11 spre 12 august a făcut publică mărturia tinerei care i-a povestit clipele de groză trăite. Fata este în prezent consiliată psihologic, însă imaginile terorii îi revin, amintindu-şi în detaliu seara cu pricina. 

“Fata mea a fost chemată la un suc de prietenul ei, deci nu iubit. Doar un prieten. Pentru că eu nu o las pe fata mea să aibă iubit, ci mai degrabă amici. A fost chemată de el la un suc şi am înţeles că a fost dusă în altă parte, cu alţi băieţi. A fost prinsă şi dusă în altă parte după suc. Am înţeles că au dus-o în Vama, la Puturoasa”, a spus mama tinerei. 

Tânăra nu a ştiut ce o aşteaptă, având încredere în băiatul care a invitat-o la suc. Fata nu s-a gândit nici o clipă că băieţii ar putea fi în stare de asemenea fapte. Mai mult, tânăra nu a venit niciodată după ora 20.00 acasă, fiind atentă să o anunţe pe mama ei unde pleacă şi cât stă. Cum fata nu a ajuns acasă după ora 20.00, femeia a intrat în panică. Abia după ora 04.00 fata a ajuns acasă şi, cu lacrimi în ochi, i-a povestit totul mamei sale.

“Să ştiţi că fata mea nu a întârziat niciodată, mereu la ora opt era în casă, iar atunci a venit dimineaţa, între ora 04.00 şi 05.00 plângând şi spunându-mi ce s-a întâmplat. A spus că a fost supusă la perversiuni sexuale, unul dintre ei a violat-o. Aşa-zisul prieten a fost dat afară din maşină, aşa mi s-a spus. A fost ameninţată cu moartea şi chiar i s-a luat telefonul mobil. Au spus că o vor lăsa dezbrăcată în pădure. După aceste ameninţări, a făcut ce i s-a cerut şi apoi a fost adusă în Satu Mare, lângă Podul Decebal”, a spus aceasta.

Imediat când a auzit prin ce a trecut fata ei, mama a anunţat Poliţia şi a dus-o pe tânăra la spital pentru a i se acorda asistenţă medicală de specialitate. 

“Eu am dus-o de urgenţă la spital, după care am dus-o la Poliţie şi după aceea am mers la Protecţia Copilului. În prezent are nevoie de consiliere şi chiar de recuperare. Fiica mea este plecată acum la mare”, a spus femeia. Doamna Loredana a fost tranşantă în final: “Vrem să se facă dreptate şi vrem daune morale. Eu spun că aceştia merită închisoare pe viaţă”.

Violatorii cer clemenţă judecătorilor

În timp ce fata încearcă să uite scenele de groază, unul dintre violatori a cerut ieri judecătorilor să revină asupra deciziei de a rămâne în arest preventiv. Sarkozi Francisc a cerut prin intermediul avocatului său schimbarea măsurii arestului preventiv, sperând că va putea obţine decizia de a fi cercetat în stare de libertate.

image

Sarkozi invocă în apărarea sa faptul că a fost printre primii care şi-au recunoscut faptele, manifestând colaborare cu organele de cercetare penală. Totuşi, judecătorii au decis ca acesta să rămână după gratii. 

Mai puteţi citi:

Două surori au fost condamnate la „viol în grup“ în India. Cazul provoacă un val de indignare la nivel internaţional

Tentativă de viol la petrecerea iubitului. O tânără din Iaşi s-a aruncat de la etaj pentru a nu fi agresată sexual

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite