Iubire şi distracţie duble. Zeci de copii s-au distrat la Gemeniada organizată în Grădina Romei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gemenii au venit îmbrăcaţi identici şi au fost greu de deosebit - foto: Adrian Caraba
Gemenii au venit îmbrăcaţi identici şi au fost greu de deosebit - foto: Adrian Caraba

Comunitatea părinţilor de multipleţi a organizat pentru al treilea an la rând evenimentul „Gemeniada”, dedicat copiilor gemeni şi părinţilor lor. Zeci de gemeni au luat parte la distracţia pregătita pentru ei.

Sâmbătă după masa, Grădina Romei din municipiul Satu Mare a fost luată cu asalt de pitici. De obicei locul de joacă este plin de copii, dar de această dată aceştia au fost mult mai greu de identificat, pentru că majoritatea dintre ei erau gemeni.

Copiii au luat parte la un eveniment dedicat gemenilor şi părinţilor de gemeni sau tripleţi, eveniment organizat sub titlul de Gemeniada. Evenimentul este la cea de-a treia edişie, dar de această dată a reuşit să aibă un număr record de participanţi. Părinţi, bunici,chiar şi naşi şi naşe, au venit cu perechile de gemeni din familie pentru a sărbători acest eveniment dedicat lor.

În România s-a constituit de câţiva ani în mediul online o comunitate de părinţi de multipleţi, aceştia schimbând impresii şi sfaturi despre creşterea multipleţilor, ceea ce nu este o muncă deloc  uşoară, după cum afirmă părinţii care au astfel de copii. Aceştia au decis că nu doar ei trebuie să se întâlnească în mediul online, ci şi cei mici în mediul real,motiv pentru care au ales data de 28 mai pentru a fi Ziua Gemenilor, înc are se organizează simultan în toată ţara evenimentul numit „Gemeniada”.

La Satu Mare au participat câţiva zeci de copii gemeni, aceştia având pregătite de către organizatori o serie de surprize. Cei mici au putut să îşi facă poze cu cabina celor de la Party Pics, să se joacă în cutia cu sare a celor de la „La Salina” , să modeleze nisip kinetic de la spaţiul de joacă Happy Time, să facă poze cu Albă ca Zăpada pusă la dispoziţie de Mega Events sau să se distreze cu Ella Bella.De asemenea din program au mai făcut parte cei de la Black& White Angels şi cei de la Passion4 Salsa, care au prezentat câteva numere de dans ale grupelor de copii. Şi cei de la Smart Kids au avut un program pentru cei mici, cu prezentări de modă ale copiilor care frecventează agenţia.

Distracţia şi voia bună au fost la ele acasă, cei mici s-au simţit bine iar părinţii s-au relaxat şi au schimbat impresii cu alţi părinţi care se confruntă zilnic cu aceleaşi provocări, de a creşte gemeni. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite