Încep Zilele Municipiului Satu Mare. Sărbătoarea va debuta cu concert Stigma şi Corina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pregătirile sunt pe terminate   FOTO  Cristina Cîcău
Pregătirile sunt pe terminate   FOTO  Cristina Cîcău

Programul primei zile de sărbătorire a oraşului Satu Mare din acest an a rezervat iubitorilor de muzică live două concerte cu artişti cunoscuţi ai momentului: Corina şi trupa Stigma. Două momente pentru gusturi diferite însă cu acelaşi efect asupra celor prezenţi în număr foarte mare în Piaţa 25 Octombrie.

Zilele oraşului Satu Mare se desfăşoară anul acesta în perioada 31 mai- 2 iunie. Programul prezentat de către reprezentanţii Primăriei municipiului Satu Mare este unul foarte încărcat, iar artiştii care vor evolua pe scenă sunt care mai de care. Potrivit primarului, pentru ediţia de anul acesta s-a alocat suma de 200.000 de lei, faţă de evenimentele de anul trecut care au costat 300.000 de lei.

În prima zi, distracţia începe încă de la ora 16.00-  muzică rap cu Maximilian Munteanu şi concert şi dans hip- hop cu Vlady & Still. Acţiunile continuă la ora 16: 30 cu muzică pop-folk cu artiştii locali: Grupul Inedit, George Negrea, Punctul Următor, Gabriela Szekely, Tavi Bud iar de la ora 17.30 va avea loc o demonstraţie dans sportiv „Dans Club ‘92”. 

Cel mai aşteptat moment al zilei de azi este deschiderea oficială a Zilelor oraşului Satu Mare, când edilul-şef Dorel Coica va da startul petrecerii, împreună trupa sătmăreană Stigma.

PROGRAM ZILELE ORAŞULUI SATU MARE

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite