Frontieriştii din Negreşti au descoperit un Nissan Pathfinder furat din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit un autoturism marca Nissan Pathfinder furat din Italia la Negreşti Oaş. Autoturismul a fost depistt pe drumurile publice, în timp ce au oprit la control un tânăr ce nu poseda permis de conducere.

Acţiunea a avut loc ieri după-masa, în jurul orei 16.00, pe raza oraşului Negreşti-Oaş, când poliţiştii de frontieră negreşteni au oprit la control de rutină un autoturism. Acesta era condus de Vasile T., de 28 de ani din Negreşti-Oaş. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă de permis de conducere din februarie 2008, când i-a fost suspendat, respectiv autoturismul ce-l conducea figura ca fiind furat din Italia din octombrie 2009.
Poliţiştii sătmăreni au început cercetările în caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce autovehicule a fost suspendat. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negreşti Oaş pentru continuarea cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite