FOTO Membrii Asociaţiei Raza Speranţei au împărţit caduri copiilor internaţi la Institutul de Oncopediatrie Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii echipei Raza Speranţei alături de voluntarii de la Liceul “Eliza Zamfirescu“ şi “Ham Janos“ au venit în acest an cu o idee inedită cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, aceea de a veni în sprijinul copiilor internaţi a secţia de oncopediatrie a Institutului Oncologic din Cluj Napoca.

Echipa Raza Speranţei , încearcă să ajute în privinţa ambelor confruntări, atât cea trupească, cât şi cea sufletească. „În preajma Crăciunului iî fiecare an vizităm copiii internaţi la sectia de oncopediatrie a Institutului Oncologic din  Cluj-Napoca, unde în acest an a fost prioritară întărirea sufletească“, transmite echipa Raza Speranţei.

La această întâlnire au luat parte călugărul iezuit Caudiu şi elevi voluntari  de la Liceul Catolic  Ham Janos, pregătind tradiţionalele cadouri frumos ambalate. Şi voluntarii de la Liceul Eliza Zamfirescu au venit în acest an cu o idee inedită, aceea de a pregăti mămicile şi fetiţele pentru sărbători prin a le face manicura, coafura şi chiar un machiaj de probă pentru sărbători .

Conditiile din spital nu seamănă cu lumea poveştilor,  însă când au ieşi la iveală cărţile de poveşti  de anul trecut,  iar elevii voluntarii au intrat în lumea poveştilor citind din aceste poveşti , micii copii bolnavi uitând de suferinţa din lumea reală. A fost o după masă liniştită încărcată emoţional în care s-a strecurat speranţa,  mesajul Crăciunului.

„Mesajul speranţei trebuie transmis de fiecare dintre noi,  tuturor celor aflaţi în nevoie, iar cei care doresc să contribuie la vindecarea copiilor sunt datori să le ducă şi să le dăruiască speranţă , facând acest lucru cu încredere atât în preajma Crăciunului cât şi în Noul an“, susţin membrii echipei.
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite