Femeile de la Căminul de Bătrâni din Satu Mare,răsfăţate de 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile de la Căminul de Bătrâni din municipiul Satu Mare sunt răsfăţate timp de două zile de către cursantele cursurilor de calificare pentru meseria de coafeză organizate de AJOFM Satu Mare, cu ocazia zilei de 8 Martie.De asemenea, acestea au primit flori din partea IPJ.

Din dorinţa de-a le face ziua de 8 Martie mai frumoasă, timp de două zile, participantele la cursurile de calificare pentru meseria de coafeză organizate de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, se află în mijlocul femeilor de la Căminul de Bătrâni din municipiu. În prima zi a acţiunii caritabile, cinci dintre cursante le-au coafat pe 15 dintre femeile pentru care Căminul de Bătrâni reprezintă acasă. Acţiunea continuă şi joi, când vor fi coafate alte locatare ale aşezământului de îngrijire.

Tot cu ocazia venirii primăverii reprezentanţii Poliţiei le-au vizitat pe doamnele pensionare care frecventează Centrul de Zi Speranţa din Satu Mare, o vizită surpriză desfăşurată azi, 6 martie.

Cele peste 30 de doamne prezente joi la activităţile obişnuite ale Centrului au fost felicitate de poliţişti, care le-au oferit flori şi mici atenţii, în preajma Zilei Femeii, asigurându-le de toată consideraţia ce le-o poartă, în calitate de femei, bunici, soţii, dar şi memebre active ale societăţii.

Întâlnirea poliţiştilor din cadrul formaţiunilor de prevenire şi proximitate cu pensionarele a coincis cu un moment aşteptat de această dată, respectiv cu vizita unui grup de elevi ai Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu, care studiază coafura şi manichiura, veniţi să le pregătească pe doamne, dar şi pe domni pentru petrecerea de 8 martie ce urma să aibă loc în aceeaşi zi.

Dubla întâlnire le-a adus tuturor doamnelor o mare bucurie, cât şi încrederea că sunt importante pentru societate.

            

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite