Femeia ucisă într-un bar de noapte a socializat cu atacatorul înainte ca acesta să o lovească cu sticlele de băutură în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima oribilă de dumincă noaptea de la Satu Mare a fost rezolvată de poliţişti, acum fiind treaba procurorilor să îl pună sub acuzare pe Ştefan Roman, principalul şi singurul suspect al crimei.

Victima, Nicoleta Dunca, i-a deschis criminalului o uşă pe care duminica nu se circula, spre bar, pentru că nu exista program artistic şi nici clienţi la acea oră.

Se pare că acesta nu a ajuns întâmplător în localul Casablanca, conform poliţiştilor el fiind cazat de două zile în această unitate. În seara zilei de duminică el a pierdut sume importante de bani la jocurile de noroc din local şi a cerut banii înapoi, dar după puţin scandal şi după explicaţiile barmaiţei Nicoleta Dunca, el a plecat, dând de înţeles că a înţeles că a pierdut şi că nu îşi recuperează banii. 

Bărbatul a revenit în mijlocul nopţii la localul Casablanca şi, cunoscându-l, Nicoleta Dunca, de serviciu la bar, i-a deschis uşa de la local, deşi aceasta este închisă duminica, din lipsă de program la bar. După ce i-a deschis se pare că cei doi au servit o pizza împreună. Conform înregistrărilor de pe camerele de luat vederi, bărbatul a izbucnit într-o criză de nervi, amintindu-şi că femeia a refuzat să îi înapoieze, cu câteva ore înainte, banii pierduţi la aparate. Acesta a lovit-o cu mai multe sticle în cap, care s-au spart, iar mai apoi de mai multe ori cu o sticlă de vodka. Lăsându-o să agonizeze, bărbatul s-a dus sus în cameră să îşi facă bagajul pentru a pleca de la localul Casablanca.

Între timp femeia i-a trimis un mesaj colegei ei de muncă, pe care a rugat-o să sune la 112 şi să îi trimită o salvare, scriindu-i pe scurt ce a păţit. 

Bărbatul a coborât din cameră şi a luat toate ţigările aflate pe raful barului de la local şi banii şi a fugit, încercând să iasă din ţară prin Vama Urziceni. Acesta a fost prins de poliţiştii de frontieră şi predat mai apoi celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean. 

Până ca colega Nicoletei să îşi dea seama că mesajul este unul real şi să sune la 112, femeia bătută de bărbat a decedat, din cauza unei hemoragii puternice la cap. În urma ei a rămas o fiică îndurerată care a transmis un mesaj extrem de trist când a aflat că şi-a pierdut mama, aceasta fiind singura rudă pe care o avea. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite