Explozie violentă într-un cartier liniştit. O femeie a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Explozia s-a produs cel mai probabil de la o acumulare de gaze în soba de teracotă a locuinţei. Deflagraţia a fost atât de puternică încât a afectat şi casele din jur.

Dimineaţă agitată în unul din cele mai liniştite cartiere din municipiul Satu Mare. O bubuitură urmată la scurt timp de sirenele maşinilor SMURD şi de pompieri a trezit tot cartierul. Totul a avut legătură cu o explozie produsă la o locuinţă cu etaj de pe strada Liviu Rebreanu.

Deflagraţia s-a produs de la o acumulare de gaze, femeia care locuia în casa cu pricina încălzindu-se la o sobă de teracotă alimentată cu gaz. Se pare că acesta ar fi fost locul unde ar fi avut loc explozia.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş al judeţului Satu Mare a fost anunţat că în această dimineaţă s-a produs o explozie la o locuinţă. Am intervenit de urgenţă cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip SMURD. Ajunşi la faţa locului, în urma verificărilor am constat că la parterul locuinţei s-a produs o acumulare de gaz urmată de explozie.Nu a fost incendiu, însă au fost afectate de deflagraţie geamurile şi uşile clădirii”

Curtea casei a fost plinăde cioburi şi lemne, rezultate din ramele geamurilor care au fost spulberate de fluxul exploziei. Nu au scăpat nici casele învecinate, care au fost afectate de explozie, fiind provocate pagube minore.

„Gardul de lemn dintre noi e rupt. Şi geamurile mi s-au spart şi câteva ţigle de pe casă s-au spart de la explozie. M-am speriat foarte tare”, afirmă o vecină.

Femeia care locuia în casa în care a avut loc explozia a fost dusă de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului. După primele investigaţii ale medicului SMURD aceasta a suferit arsuri de gradul unu şi doi pe faţă, membrele superioare şi pe torace. Femeia a fost supusă investigaţilor amănunţite. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite