Elevii sătmăreni vor crea machete ecologice la noul „Club al Tinerilor Eco-Modelişti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Activităţile se vor desfăşura la Complexul de Educaţie Ecologică "Casa Verde"
Activităţile se vor desfăşura la Complexul de Educaţie Ecologică "Casa Verde"

Elevi de la şcoli şi licee sătmărene sunt aşteptaţi să se înscrie la Clubul Tinerilor Eco-Modelişti, un nou cerc educaţional pentru tinerii talentaţi, ecologişti, care vor să recicleze şi să creeze în acelaşi timp.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu împreună cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare au iniţiat o nouă activitate, un nou program de petrecere a timpului liber al elevilor sătmăreni, sub forma unui club eco şi în acelaşi timp artistic, „Clubul Eco-Modelişti”.
Acest nou program va avea ca activităţi principale crearea de machete din materiale reciclabile, organizarea unor expoziţii din creaţiile tinerilor, organziarea unor dezbateri şi dialoguri intelectuale, schimburi de experienţă şi multe altele.
Majoritatea activităţilor „eco”, se vor desfăşura la Complexul Ecologic „Casa Verde” din Grădina Romei.
Scopul parteneriatului este de a susţine şi coordona Clubul Tinerilor Eco-Modelişti, de a participa la educaţia moral-civică şi culturală a tinerilor care vor participa la activităţile clubului şi, nu în ultimul rând, de a sprijini acţiunile de educare şi informare a publicului în vederea conştientizării protecţiei mediului.
Se pot înscrie elevi de la orice şcoală generală sau liceu, condiţiile de participare fiind ca aceştia să aibă imaginaţie, voinţă şi îndemânare practică. Taxa de membru pentru o lună este de 20 de lei, înscrierile desfăşurându-se de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00, la sediul Centrului G.M.Zamfirescu, situat pe str. Alexandru Ioan Cuza nr 2, data limită fiind 30 noiembrie.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite