CSM Satu Mare încheie jocurile de acasă din sezonul regulat cu o victorie. CSM Satu Mare – Rapid Bucureşti 65 – 41 ( 37 – 24)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Satu Mare încheie jocurile de acasă din acest sezon regulat cu o victorie. FOTO - satmareanul.net
CSM Satu Mare încheie jocurile de acasă din acest sezon regulat cu o victorie. FOTO - satmareanul.net

CSM Satu Mare a reuşit să se impună, scor 65 – 41 (12 – 11, 25 – 13, 12 – 13, 16 - 4 ) în faţa ultimei clasate din LNBF, Rapid Bucureşti. Partida a contat pentru etapa a 25-a, antipenultima din sezonul regulat.

Chiar dacă nu mai este echipa de acum doi-trei ani, când se bătea pentru câştigarea campionatului sau a Cupei României, CSM Satu Mare nu avea cum să nu câştige întâlnirea cu “lanterna” campionatului, Rapid Bucureşti. De altfel în istoria întâlnirilor directe, 15 la număr, echipa sătmăreană a câştigat de fiecare dată.

S-a întâmplat şi în partida de sâmbătă când elevele lui Adriana Pricop s-au impus la 24 de puncte diferenţă într-un mei în care bucureştencele au contat doar în primele două sferturi.

Partida a fost arbitrată de Cosmin Prişcă (Mediaş) şi Marius Silagyi (Deva). Din partea Federaţiei Române de Baschet (FRB) a fost delegat braşoveanul Marian Oprea.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni în deplasare, CS Nova Vita Târgu Mureş. Partida se va juca în data de 28 februarie.

Vă mai recomandăm

Victorie pentru handbaliştii sătmăreni în primul meci al returului Diviziei A. CSM Satu Mare – CS Universitatea Cluj 37-30 (17-14)

Mult prea greu cu liderul. Sătmărencele n-au avut nici o şansă în faţa campioanei României. CSM Satu Mare – Ştiinţa Bacău 0-3

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite