Victorie pentru handbaliştii sătmăreni în primul meci al returului Diviziei A. CSM Satu Mare – CS Universitatea Cluj 37-30 (17-14)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la CSM Satu Mare au debutat cu dreptul în returul Diviziei A Seria B. FOTO - csm satu mare.ro
Jucătorii de la CSM Satu Mare au debutat cu dreptul în returul Diviziei A Seria B. FOTO - csm satu mare.ro

CSM Satu Mare a învins cu 37 – 30 pe CS Universitatea Cluj, în primul meci al returului Diviziei A, Seria B, la handbal masculin.

Partida jucată sâmbătă, 14 februarie, în Sala „Ecaterina Both”  a fost dominată clar de elevii lui Nicolae Istrate care, cel puţin din prisma clasamentului, porneau cu şansa a doua.. În urma acestei victorii, CSM Satu Mare a urcat pe locul trei în clasamentul general.

“Alb roşii” au învins ocupanta locului 3 din clasamentul finalului de tur, CS Universitatea Cluj, scor 37 - 30. Sătmărenii au dominat meciul de la un capăt la celălalt, la pauză scorul fiind de 17 -14. Meciul a continuat în acelaşi ton şi în repriza secundă, gazdele reuşind să se impună chiar mai clar decât o arată scorul.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Clipea (10 goluri), Morar (8), Mureşan (7), Ungar (6), Olah (2), Mateş (2), Pop (1) şi Udrişteanu (1).

În următoarea etapă CSM Satu Mare va juca, în deplasare, cu Universitatea Craiova. Meciul va avea loc în data de 21 februarie.

Vă mai recomandăm

VIDEO Bătaie la un meci de volei. Imagini de la partida Unic Piatra Neamţ-CSM Satu Mare, în care un oficial moldovean pălmuieşte arbitrul

CSM Satu Mare câştigă cu greu în faţa studentelor clujence. CSM Satu Mare – Universitatea Cluj 3-1

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite