Copil bătut de o femeie în incinta şcolii, pentru că acesta i-ar fi agresat fiul. Poliţiştii au deschis un dosar penal

0
0
Copilul a fost bătut de mama unui alt copil   Foto: arhiva Adevărul
Copilul a fost bătut de mama unui alt copil   Foto: arhiva Adevărul

O femeie din judeţul Satu Mare l-a „disciplinat” pe un copil de la aceeaşi şcoală în care învaţă fiul acesteia, pe motiv că acesta i-ar fi agresat fiul.

Un elev de nouă ani a fost bătut de mama unui coleg, chiar în incinta şcolii unde învăţau amândoi copiii. 

Copilul din Mădăras, oraşul Ardud, a fost bătut de mama unui coleg de şcoală, după ce acesta din urmă s-ar fi plâns că ar fi fost agresat.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal. 

„La data de 4 arilie, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de căte o femeie de 35 de ani din Baba Novac, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, fiul său ar fi fost lovit peste faţă, în curtea şcolii unde învaţă, de către o femeie, mama unui alt copil.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despe o femeie în vârstă de 44 de ani, din Mădăras.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, arată IPJ Satu Mare.

Şi conducerea unităţii şcolare a deschis o anchetă proprie în acest caz. De asemenea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a fost informat despre eveniment. „Inspectoratul Şcolar ştie de acest caz,directorul şcolii a anunţat exact când s-a întâmplat acest lcuru şi în acest moment s-a constituit o comisie disciplinară la nivel de coală şi la nivel de inspectorat care analizează situaţia”, a transmis purtătorul de cuvînt al ISJ Satu Mare, Nastaca Pişcoran.  

Vă mai recomandăm:

Război în Ucraina. Depozit de petrol bombardat în estul ţării. 400 de locuitori din Hostomel, daţi dispăruţi

Prima reacţie a Ambasadei Rusiei la Bucureşti, după ce o maşină a intrat în poarta clădirii: Şoferul, „sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă”

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite