CONCLUZIE: Fabrica de mobilă din Tăşnad a ars de la un coş de fum care nu avea sită parascântei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cinci zile de la producerea celui mai mare incendiu de până acum din judeţ, comisia de cercetare a cauzelor probabile din cadrul ISU a stabilit că focul a izbucnit din cauza jarului sau a scânteilor provenite dintr-un coş de fum care nu avea sită parascântei. Pagubele materiale nu au fost nici până acum stabilite.

Citeşte şi:Incendiu de proporţii la Tăşnad. Arde fabrica de mobilă.

TRAGEDIE: Incendiul de la Tăşnad, stins în 12 ore

Pompierii spun că jarul sau scânteile rezultate din coşul de fum au fost purtate de vânt către părţile combustibile ale acoperişului realizate din ondulină bituminoasă, ceea ce a dus la favorizarea incendiului, care a fost susţinut de viteza şi direcţia vântului, ducând la propagarea incendiului cu repeziciune pe întreaga suprafaţă a acoperişurilor construcţiilor.

Fabrica a ars aproape în întregime

Cea mai mare fabrică de mobilă din judeţ a ars aproape în proporţie de 87%, joi 28 aprilie. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 6 hectare iar pagubele sunt estimate la milioane de euro. Zeci de pompieri cu şapte autospeciale cu apă şi spumă de la Satu Mare, Carei şi Tăsnad au participat la stingerea incendiului care a fost lichidat în dimineaţa zilei de 29 aprilie la ora 3.10.  


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite