Concert electro la Satu Mare. Trupa Brum îşi lansează noul album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa BRUM din Timişoara vine la Satu Mare pentru a-şi lansa albumul de debut TODAY. Vineri, 15 mai, de la ora 21:00, în clubul REVEL, cei trei muzicieni nominalizaţi la categoria ”Best Electro” vor întâmpina sătmărenii cu compoziţii electro într-un mix de stiluri moderne de bas şi tobe live, chitare, sinthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spaţiale. Într-un cuvânt BRUM, un trio experimental electro.

BRUM a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa. La sfârşitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizaţi la categoria “Best Electro”, la prima ediţie a Premiilor Revistei Sunete. În momentul de faţă, trupa BRUM a ieşit din studioul de înregistrări, cu albumul de debut, urmând ca acesta să fie lansat şi la Satu Mare.

FORMULA BRUM = Căta Vaştagu (Bumbapa, Brum Conspiracy) – chitară, instrumente electronice, Radu Pieloiu (Sebastian Spanache Trio, Thy Veils şi multe alte proiecte jazz şi experimentale) – tobe, Anghel Mailat (Traveler Trio, Norzeatic Live Band şi proiecte experimentale de jazz) – bass.

Seara electro nu se termină după concertul BRUM. Alături de muzicieni audienţa este invitată să petreacă la After Party-ul cu Badea (Betakru), magicianul platanelor care va mixa de la drum`n` bass până la dubstep şi funky.

Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare la partenerii: The Line şi Backdoor, la preţul de 10 lei. Pentru cei care nu-şi achiziţionează în timp util biletele, acestea pot fi cumpărate şi de la faţa locului, la preţul de 20 lei.

Evenimentul ELECTRO este o iniţiativă Project ARTE care îşi propune să organizeze frecvent evenimente culturale, în Satu Mare, a căror finalitate au ca destinaţie cazurile sociale, în special copiii defavorizaţi prin sprijinirea activităţii lor şcolare (achiziţii de rechizite şcolare, haine, echipamente sportive, etc).

Vă mai recomandăm

VIDEO Transylvania Music Event: cine câştigă duelul între muzica a două generaţii: Snap! sau Rudimental?

Cap de afiş: The Prodigy va concerta la Festivalul Electric Castle de la Bonţida

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite