Cel mai bogat sătmărean a scăpat de închisoare. Lucuţ, Boşca şi Jurj au fost achitaţi de Curtea de Apel Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie în luna 
mai a anului trecut, fiind acuzaţi pentru trafic de influenţă, iar 
Vasile Lucuţ pentru cumpărare de influenţă
Cei trei au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie în luna mai a anului trecut, fiind acuzaţi pentru trafic de influenţă, iar Vasile Lucuţ pentru cumpărare de influenţă

Curtea de Apel Cluj s-a pronunţat în dosarul în care omul de afaceri sătmărean Vasile Lucuţ a fost judecat pentru cumpărare de influenţă. Vasile Lucuţ, Vlad Boşca şi Felician Jurj au  fost achitaţi.

După un proces care a durat aproape un an de zile, Vasile Lucuţ, Vlad Boşca şi Felician Jurj au fost achitaţi de Curtea de Apel Oradea. Cei trei au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie în luna mai a anului trecut, fiind acuzaţi pentru trafic de influenţă, iar Vasile Lucuţ pentru cumpărare de influenţă.

Potrivit rechizitoriului DNA, în cursul lunii august 2011, Vlad Nicolae Boşca a acceptat de la omul de afaceri Vasile Lucuţ promisiunea unor foloase materiale pentru ca, prin intermediul subordonatului său Felician Gheorghe Jurj, să intervină la un judecător din cadrul Curţii de Apel Oradea care să pronunţe o soluţie favorabilă într-un dosar în care omul de afaceri era judecat pentru ultraj. “Curtea de Apel Oradea a pronunţat soluţia dorită de Lucuţ Vasile”, era specificat în comunicat.

Ca urmare, Boşca şi Jurj au primit de la Unicarm SRL, firma inculpatului Lucuţ Vasile, în numele IPA (International Police Association) – Regiunea 1 Satu Mare produse de carmangerie şi o sponsorizare în valoare de 2.000 de lei pentru o deplasare în Olanda la o competiţie sportivă. La această deplasare au participat şi inculpaţii Boşca Vlad-Nicolae şi Jurj Felician-Gheorghe împreună cu membrii familiilor acestora. Ulterior însă, decizia favorabilă lui Lucuţ Vasile a fost înlăturată prin hotărâri date de alte complete de judecată.

Vă recomandăm şi

Amânare în procesul milionarului Vasile Lucuţ
 

Vlad Boşca, şeful de la Investigaţii Criminale, şi Felician Jurj, poliţistul anului 2010, trafic de influenţă în cazul milionarului Vasile Lucuţ!

Maria Bene, administratorul Unicarm, nu are voie să iasă din ţară

Procesul omului de afaceri Vasile Lucut  a fost amânat pentru data de 13 martie, pentru a doua oara

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite