Cadou de 8 Martie. Olimpia a câştigat întâlnirea cu Metalul Reşiţa în derby-ul etapei a 18-a, seriei a 2-a. Olimpia Satu Mare – CS Metalul Reşiţa 1-0 (0-0)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpia îşi consolidează poziţia de playoff după victoria, scor 1-0, în faţa ocupantei locului secund al seriei vest, CS Metalul Reşiţa. FOTO - portalsm.ro
Olimpia îşi consolidează poziţia de playoff după victoria, scor 1-0, în faţa ocupantei locului secund al seriei vest, CS Metalul Reşiţa. FOTO - portalsm.ro

Olimpia Satu Mare a obţinut o victorie importantă în faţa Metalului Reşiţa, ocupanta locului secund al seriei vest, într-o partidă care a contat pentru etapa a 18-a seria a 2-a, Liga 2. Sătmărenii s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de Selagea, minutul 80.

Partida de la Satu Mare a fost una dintre întâlnirile spectaculoase ale etapei a 18-a a Ligii Secunde, acolo unde am avut parte de câteva rezultate nebune. Rapid a întors de la 0-2 la 3-2, Dorohoi a revenit la Constanţa de la 0-3 la 3-3 iar liderul seriei a 2-a, ACS Poli Timişoara a obţinut, in extremis, un punct la Oradea, scor 1-1, în faţa unei echipe mult mai slab cotate.

Profitând de vremea primăvăratică de afară spectatorii n-au ezitat să vină pe Municipalul sătmărean, încurajaţi oarecum şi de evoluţia preferaţilor din prima etapă a returului, când Olimpia a remizat la Râmnicu Vâlcea, scor 2-2. “Galben albaştri” au avut de partea lor şi foarte multe admiratoare cărora conducerea clubului le-a oferit intrare gratuită. Aşa se face că şi  fotbaliştii Olimpiei au dorit să răsplătească această susţinere şi  după o evoluţie entuziasmantă au reuşit să câştige în faţa unei formaţii care, cel puţin din prisma clasamentului, pornea favorită. A fost până la urmă şi un cadou frumos al “galben albaştrilor” pentru toate domnişoarele şi doamnele cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Sătmărenii au început în forţă meciul Bujor testându-l serios pe portarul Zimmermann în minutele 13 şi 15, cu două şuturi plasate.

În repriza secundă tot elevii lui Tibi Csik sunt mai periculoşi, mai ales după intrarea lui Sălăgeanu, fostul internaţional reuşind să dinamiteze şi mai mult jocul gazdelor. Acesta este la un pas de gol  dar lovitura liberă executată exclent este scoasă cu greu de goal keeper-ul reşiţenilor.Tot Sălăgeanu îi pune pe cap o minge lui Rus care trimite puţin peste poartă.

Acelaşi Rus avea să fie amfitrionul fazei din minutul 80, când după ce a croşetat trei jucători adverşi a pasat la Selagea iar acesta recent introdus marchează un gol splendid şi unicul al întâlnirii.

Meciul capătă nuanţe dramatice pe final după ce  Tătaru şi Mureşan se lovesc cap în cap şi ambii rămân întinşi pe gazon minute bune, ridicându-se doar după îngrijiri medicale intensive şi după ce le este aplicat câte un bandaj. Inima le stă în loc celor peste 1000 de spectatori la chiar ultima fază de joc, oaspeţii fiind foarte aproape de egalare însă şutul lui Vasile din 12 metri, se opreşte în plasa laterală.

S-a terminat 1-0 pentru Olimpia, victorie care duce echipa sătmăreană pe locul şase, “galben albaştri” având cu cinci puncte mai mult (25 puncte) faţă de CSM Râmnicu Vâlcea (18 puncte),principala urmăritoare pentru un loc de playoff.

Vă mai recomandăm

Olimpia remizează la Vâlcea, în prima etapă a returului. CSM Râmnicu Vâlcea – Olimpia Satu Mare 2-2 (1-2)

Intrare gratuită la meciul Olimpia – Metalul Reşiţa pentru doamne şi domnişoare

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite