Bărbat ucis de hoțul care venise să fure o rață. Cum s-a petrecut crima oribilă de la Oaș VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat din localitatea sătmăreană Oaș a fost ucis cu sânge rece în propria curte. Anchetatorii au stabilit că suspectul venise să fure o rață din curtea proprietarului, însă a fost surprins de acesta. Pentru a scăpa, l-a lovit în cap cu o cărămidă.

Suspectul principal în acest caz este un tânăr în vârstă de 25 de ani, care, se pare, ar fi avut și doi complici, relatează presasm.ro. El este vecin cu victima.

Astfel, conform anchetatorilor, cei trei ar fi vrut să fure o rață, sîmbătă seară, doar că animalele din curte l-au alertat pe proprietar. Victima, un bărbat de 62 de ani, a fost lovit de mai multe ori cu o cărămidă, dar și cu piciorul în cap.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul L.F., suspectul principal, vecin cu victima, acuzat de omor calificat.

Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 18.02.2023, inculpatul L.F , însoţit de suspecţii S.D şi L.M , pe fondul stării de ebrietate, s-au deplasat la locuinţa vitimei T.I din localitatea Trip cu intenţia de a sustrage o raţă. Inculpatul L.F a escaladat gardul imobilului , fiînd surprins şi recunoscut de victima alertată de animalele domestice”, au stabilit anchetatorii.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul
Poliția a deschis o anchetă în acest caz FOTO Adevărul

Cei doi complici au reușit să fugă

În momentul în care au dat nas în nas cu proprietarul, cei doi complici au reușit să fugă, dar suspectul de crimă, pentru a nu fi acuzat de furt, și-a lovit vecinul de mai multe ori cu o cărămidă în cap. Victima a suferit rănit grave la cap, care i-au provocat decesul.

Suspecţii, speriaţi, au părăsit, locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă şi cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Într-o declarație pentru Presa SM, mama supectului principal a povestit că fiul său mai fusese implicat în diverse altercații, dar nu știa să fi avut vreun conflict cu vecinul pe care l-a omorât.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite