Asasinul Luminiței, condamnat la 13 ani și 4 luni de închisoare. Cum a fost ucisă femeia de către zugravul care îi renovase casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asasinul Luminiței a fost condamnat. Femeie de 40 de ani, de profesie psiholog, a fost ucisă cu sânge rece pe 1 iulie 2023, în propriul apartament din Satu Mare. Ea a fost găsită cu gâtul tăiat în casă, iar autorul a apelat la un truc pentru a-i păcăli pe polițiști.

Femeia a fost ucisă de cel care i-a renovat apartamentul FOTO Presa SM
Femeia a fost ucisă de cel care i-a renovat apartamentul FOTO Presa SM

Conform observatornews, bărbatul va sta după gratii pentru fapta sa 13 ani și 4 luni.

Anchetatorii au reușit să-l captureze pe asasin la scurt timp de la comiterea faptei.

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge pe 1 iulie 2023, după ora 18.00, de un bărbat care îi efectua lucrări de renovare în apartament. Acesta a fost cel care a și sunat la 112 pentru a alerta, relatează presasm.ro.

Chiar el a sunat la 112

Bărbatul a povestit că a sunat-o pe femeie, și el, și soția sa, pe care obișnuiau să o viziteze, dar aceasta nu a răspuns toată ziua la telefon. Din acest motiv, el a mers să vadă ce să întâmplat. În acel moment a găsit-o într-o baltă de sânge. Aceasta este prima versiune a faptelor, așa cum au fost relatate de făptaș.

Anchetatorii nu au crezut această variantă, descoperind în urma cercetărilor, așa cum bănuiau de la început, că asasinul este chiar zugravul care renovase apartamentul și cel care sunase la 112 să anunțe moartea femeii.   

Ce a spus o vecină că a auzit

Conform sursei citate, declarația unei vecine a victimei ar fi cântărit greu în anchetă. Femeia a mărturisit că sâmbătă, 1 iulie 2023, în jurul orei 17.20 ar fi auzit-o pe Luminița strigând: „Lasă-mă! Lasă-mă!”. Astfel, ceea ce spune suspectul, că femeia nu a răspuns la telefon toată ziua, pică în fața acestei afirmații.

În timpul audierilor, criminalul a mărturisit fapta. Din câte se pare, conflictul între el și victimă ar fi fost legat de bani. Cei doi nu au reușit să se înțeleagă în ceea ce privește suma pe care victima ar fi trebuit să i-o dea criminalului, căreia îi renovase recent apartamentul. În momentul în care se certau, bărbatul și-ar fi ieșit din minți și i-ar fi tăiat gâtul cu un cutter.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite