Accident feroviar în localitatea Domăneşti. Şoferul unui microbuz a rămas încarcerat după ce autoutilitara a fost lovită de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor au intervenit pentru a încerca să salve viaţa bărbatului. Acesta se afla singur în microbuzul de transport marfă.

UPDATE: Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a decedat în urma accidentului. Decesul a fost declarat după ce bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare realizate zeci de minute. Se pare că el se afla singur în microbuz, la faţa locului nefiind înregistrate alte victime. 

Un accident feroviar grav s-a petrecut la trecerea cu nivel de cale ferată în localitatea Domăneşti, în această dimineaţă. Din primele informaţii se pare că este vorba de un microbuz de transport marfă care a fost surprinsă pe calea ferată de un tren care circula pe ruta Satu Mare - Oradea.

În urma impactului dintre tren şi dubă, şoferul acesteia din urmă a rămas încarcerat, la faţa locului intervenind pompierii cu un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor, pentru a salva viaţa bărbatului.

Vom reveni cu detalii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite