VIDEO Marius Drăgan zis "Ciulan" este contrabandistul care vroia să îl bată pe procuror UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 “Cuibul” de contrabandă din zona Oravița șochează încă o dată cu tupeul pe care îl manifestă în raport cu încălcarea constantă a legii. Azi noapte, în urma audierilor din dosar, s-au reținut zece persoane. Mai mult decât atât, una dintre acestea a încercat chiar să părăsească țara, dar a fost întoarsă de la frontier de polițiști.

Update, ora 23.30
“În dosarul în care s-au efectuat astăzi percheziţii domiciliare, s-a dispus reţinerea a unui număr de nouă persoane învinuite. O a zecea persoană cercetată în acest dosar a fost reţinută la PTF Cenad, în timp ce încerca să părăsească ţara. Aceasta este escortată în acest moment la IJPF pentru cercetări. Pentru o persoană învinuită, cu afecţiuni grave de sănătate, s-a luat măsura interdicţiei de a părăsi ţara”, a precizat procurorul de caz, George Bucurică.

UPDATE ORA 15.30 Contrabandiștii au vrut să intimideze anchetatorii

Potrivit anchetatorilor, contrabandiștii ar fi știut că sunt cercetați și urmau să aplice "legea pumnului", față de procurorul George Bucurică. "La nivelul discuțiilor între membrii grupării s-a vorbit de aplicarea unor corecții fizice față de procuror, pentru intimidare", a spus în urmă cu câteva minute procurorul de caz. Până acum, față de două persoane s-a început urmărirea penală, iar pentru celelalte zece se întocmesc actele premergătoare aceleiași acțiuni.


Procurorul George Bucurică

image

UPDATE ORA 09.30 Dosar penal pentru trafic de emigranți

"Se fac cercetări într-un dosar penal pentru infracțiunile de trafic de migranți, trecerea frauduloasă a frontierei, contrabadă în forma calificată, evaziune fiscală și înșelăciune. Traficul de migranți a constat în racolarea de persoane, care sunt dispuse să treacă fraudulos frontiera", a spus George Bucurică, procurorul de caz.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

UPDATE ORA 09.00 Orașul Oravița este blocat

Perchezițiile din orașul Oravița au paralizat activitatea. Asta pentru că mascații au interzis intrarea și ieșirea de pe mai multe străzi din zona centrală, pe perioada în care au efectuat perchezițiile. Acestea sunt coordonate de procurorul George Bucurică, alături de echipe de la Crima Organizată Caraș-Severin și Poliția de Frontieră. Mascații au ridicat mai multe obiecte despre care polițiștii cred că provin din furturi.

Procurorul de caz a mai ridicat și acte de proprietate ale mai multor mașini, despre care polițiștii cred că ar fi furate și aduse în țară din străinătate. De asemenea, și actele de proprietate pe unele case au fost ridicate.

În această dimineață au avut loc nu mai puțin de 10 descinderi, la mai multe adrese din Oravița, Milcoveni și Lescovița. Persoanele vizate sunt suspecte de trafic de țigări, înșelăciune și trafic de migranți.

Procurorul a emis 13 mandate de aducere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița pentru audieri.

UPDATE 0RA 07.30 Descinderi masive la Oravița

Mascaţii au făcut filtre pe toate drumurile din zona Vămii Naidăş şi efectuează percheziţii în mai multe localităţi. Cea mai mare desfăşurare de forţe este la Oraviţa, oraş cunoscut drept principalul depozit al ţigărilor de contrabandă. Oamenii legii caută tutun de contrabandă şi în mai multe case din Milcoveni.

Revenim cu amănunte!

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite