VIDEO CET 2010 Reşiţa încă mai are 3.000 de abonaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CET 2010 Reşiţa încă mai are 3.000 de abonaţi
CET 2010 Reşiţa încă mai are 3.000 de abonaţi

Pentru anul acesta la Reşiţa Gigacaloria costă 430 de lei, dar abonaţii plătesc 387,9 lei, restul fiind subvenţionat de către Consiliul Local.

La Reşiţa preţul de furnizare al energiei termice este de 430 de lei. Cu toate acestea abonaţii CET nu plătesc întreaga sumă, ci numai 387,9 lei, restul sumei fiind suportată de către Consiliul Local Reşiţa.

Cât priveşte factura suportată de către abonaţi, aceasta diferă foarte mult, fiind influenţată de sistemul de distribuţie. Astfel, sunt asociaţii de proprietari care folosesc sistemul de distribuţie pe orizontală şi unde preţul facturii este mai mic, dar mai sunt şi asociaţii de proprietari care primesc energia termică tot pe sistemul vechi de transport şi care au facturi ceva mai mari. „Noi avem contoare pe branşament la fiecare bloc. Deci toţi plătesc doar ce consumă. Acum depinde în bloc cum sunt organizaţi membrii asociaţiei de proprietari. Depinde de ei cum îşi controlează consumul şi cum îşi exploatează reţeaua de pe scara de bloc de transport a agentului termic“ explică Constantin Tarbuzan, directorul general al CET 2010 Reşiţa.

În medie pentru un apartament de 1 cameră se plăteşte în jurul a 200 de lei.

Un apartament cu 2 camere plăteşte 350 de lei pentru încălzire

Un apartament cu 3 camere are o factură de 500 de lei.

„Sunt şi facturi mici, de 400 de lei, dar sunt şi abonaţi cu facturi mai mari de 600, 800 şi chiar 900 de lei. Depinde de cum se organizează ei“ mai spune Tarbuzan.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite