Valea Țerovei, locul în care se vrea extinderea fabricii de biciclete cu patru milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în urmă cu câteva zile angajații Velocity au ajuns la asamblarea bicicletei cu numărul 500.000, conducerea fabricii spune că în luna iulie au început demersurile pentru un proiect de extindere pe cinci hectare din Valea Țerovei.

VeloCity are planuri  ambiţioase, în condiţiile în care şi-a convins clientul exclusiv de potenţialul pe care îl are și a primit undă verde să înceapă producția și la alte componente cum ar fi jantele de biciclete sau vopsirea cadrelor.

Datorită acestui aspect conducerea a conceput un proiect de extindere, înaintând în cursul lunii aprilie autorităţilor locale din Reșița documentaţia necesară concesionării unei suprafeţe de circa cinci hectare de teren din Parcul Industrial Valea Ţerovei. Este un proiect de circa patru milioane de euro, care va crea cel puţin 400 de noi locuri de muncă la Reşiţa, în condiţiile dezvoltării integrate a tuturor activităţilor productive din VeloCity.

„Desigur, noi ne dorim ca acest lucru să se desfăşoare într-un singur oraş, sub un singur acoperiş, în aşa fel încât să transformăm VeloCity într-un SportCity, să facem un oraş al sportului în Reşiţa, un adevărat centru de producţie de echipament sportiv. Dar asta ţine foarte mult de răspunsul pe care îl vom primi din partea autorităţilor locale", a spus Marius Mihăilă directorul executiv al VeloCity.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite