Un jandarm timişorean a urcat beat la volan şi a omorât un tânăr de 20 de ani(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii oculari ai evenimentului petrecut în noaptea trecută la Oraviţa susţin că jandarmul ar fi avut intenţia de a-l accidenta pe unul dintre prietenii victimei, cu care se certase la o petrecere cu puţin timp înaintea tragediei.

UPDATE ora 20:00

Jandarmul care a omorât tânărul de 20 de ani din Oraviţa este arestat pentru 15 zile."Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

D Marius a fost prezentat Judecătoriei Oraviţa care emis pe numele tânăruui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile", a spus în urmă cu câteva minute agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoraului Judeţean de Poliţie din Caraş- Severin.

UPDATE ora 13.00

Un tânăr de 20 de ani din Oraviţa şi-a pierdut viaţa pe loc după ce un autoturism l-a lovit în plin, în timp ce rula cu viteză foarte mare. Martorii oculari susţin că autoturismul era condus de un jandarm timişorean care locuieşte în localitate şi că gestul lui a fost premeditat. Din spusele prietenilor victimei, jandarmul, care se numeşte Doru Marius Daş şi are 27 de ani, a participat la o petrecere de majorat, unde ar fi avut un conflict cu un amic de-al victimei. Băut bine, jandarmul a urcat la volan şi a intenţionat să-l accidenteze pe tânărul cu care se certase. Acesta a apucat însă să se ferească. Prietenul său nu a avut timp să reacţioneze şi a ajuns sub roţile maşinii. Filmul evenimentelor nu a fost confirmat încă de poliţişti.


Declaraţii contradictorii
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş confirmă faptul că în evenimentul rutier a fost implicat un jandarm al unităţii. “Este vorba despre un subofiţer din cadrul unităţii. Se pare că era în maşină cu prietena lui. Aşteptăm să vedem concluziile poliţiştilor, pentru că, există şi declaraţii potrivit cărora nu el s-ar fi aflat la volan, ci prietena lui”, a precizat căpitan Emilia Finata, reprezentantul jandarmilor timişoreni.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite