Tribunalul Caraş-Severin nu autorizează percheziţia la casa din Sânpaul a lui Adrian Buleu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa lui Adrian Buleu din Sânăpaul nu va fi percheziţionată
Casa lui Adrian Buleu din Sânăpaul nu va fi percheziţionată

Avocatul părţilor civile a cerut Tribunalului Caraş-Severin efectuarea unei percheziţii la casa din Sânpaul a lui Adrian Buleu

Solicitarea nu a fost formulată procedural, conform prevederilor Noului Cod Penal şi nu a fost considerată necesară nici de către reprezentantul Ministerului Public, fapt pentru care a respins solicitarea. În şedinţa de astăzi a Tribunalului Caraş-Severin s-au epuiizat de analizat probele din dosar şi s-a trecut la recomandarea de noi probe de către părţi. Printre propuneri s-a propus expertizarea DVD-urilor şi a hard discului pe care s-au salvat imaginile de la camerele de supraveghere din Complexul Riviera, dar şi audierea unor martori din Penitenciar, care ar şti unde este cadavrul lui Abel Apostol, precum şi reaudierea unor martori.
S-a mai propus şi o confruntare între Adrian Buleu şi patru martori din dosar, propunere respinsă de către Instanţă.

Instanţa l-a audiat pe unul dintre vecinii lui Adrian Buleu, Galea, care susţine că are experienţă în construcţii şi că în octombrie 2013 ar fi sesizat organele de anchetă despre o groapă în garajul casei lui Buleu, dar că nu a fost luat în seamă. 

Avocaţii au mai propus reaudierea lui Takacs Zoltan, propunere respinsă. În schimb Tribunalul a cerut din oficiu audierea fostei amante a lui Adrian Buleu, Mădălina Ioniţă.

Avocatul apărării a mai solicitat chestionarea Poliţiei oraşului Chişineu Criş cu privire la un portofel găsit pe 14 mai pe o stradă şi care ar fi aparţinut lui Abel Apostol precum şi dacă acesta a fost cercetat criminalistic. De asemenea s-a mai cerut listingul şi localizarea apelurilor lui Adrian Buleu din perioada 24 aprilie - 5 MAI. 

O altă solicitare a fost audierea lui Hasan Vasile, respectiv a lui Laszlo Bella, doi puşcăriaşi care ar fi poposit şi prin arestul IPJ Arad şi care ar fi afirmat că ştie unde ar fi cadavrul lui Abel Apostol.

Următorul termen a fost fixat pentru data de 13 martie.

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite