Trei tineri care au furat din mașini sunt în arestul poliției. Șoferii sunt mai liniștiți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei bărbați ajung astăzi în fața instanței
Cei trei bărbați ajung astăzi în fața instanței

Conducătorii auto au reclamat tot mai des la poliție faptul că rămân fără playere, telefoanele mobile uitate în mașini sau stațiile de emisie-recepție, în cazul taximetriștilor. Polițiștii nu au stat pe gânduri și le-au luat urma celor implicați în furturile auto. Astăzi, hoții au avut ghinionul să fie prinși și vor fi prezentați instanței. 

Trei tineri cu vârstă cuprinse între 19 şi 31 de ani au fost identificaţi şi reţinuţi de polițiștii reșițeni de la Investigaţii Criminale, fiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme pe raza municipiului Reşiţa şi oraşului Bocşa.

„Tinerii unt suspectaţi de sustragerea mai multor bunuri din trei autoturisme în cursul nopţii de 31.08/01.09.2011. Două dintre autoturisme erau parcate pe raza municipiului Reşiţa şi din acestea au fost sustrase cd-playerele, un telefon mobil şi o giacă, iar dintr-un alt autoturism de pe raza oraşului Bocşa a fost sustrasă o staţie de emisie-recepţie”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.
Tinerii sunt cunoscuţi cu antecedente penale tot pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar o mare parte din bunuri au fost recuperate.

Cei trei tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi arestare preventivă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.




Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite