Teribilistul Cristian Ungur ar putea fi salvat de noul Cod Penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin

Modificările din noul Cod Penal par să fie de partea tânărului care a semănat groază pe aeroportul din Caransebeş. Avocaţii săi susţin că a plătit destul în perioada în care a stat după gratii, în arest preventiv, şi că nicio instanţă nu-i va putea aplica o pedeapsă privativă de libertate.

Teribilistul care a intrat beat cu maşina pe aeroportul din Caransebeş în timpul unui concurs de motociclete şi a accidentat patru persoane şi-a retras cererea de strămutare a procesului, dar a formulat alta, de recuzare a judecătoarei Maria Magda. Cererea i-a fost însă respinsă de Judecătoria Caransebeş. “Judecătoarea respectivă s-a abţinut în dosar în momentul în care am formulat cerere de eliberare sub control judiciar. Cererea respectivă a fost admisă, iar din punctul nostru de vedere, dânsa nu mai poate face nimic în acest dosar. Nu mi se pare normal faptul că ne-a fost respinsă cererea de recuzare”, a spus Cosmin Bolosin, unul dintre avocaţii lui Cristian Ungur.


    Chiar şi în aceste condiţii, apărătorii tânărului nu-şi fac prea mari griji în privinţa pedepsei pe care riscă să o primească în urma incidentului de pe aeroport. “Cristian Ungur s-a împăcat cu părţile vătămate, au dispărut mai multe infracţiuni reţinute în sarcina sa şi nu poate primi o pedeapsă prea severă potrivit noului Cod Penal ”, a mai spus apărătorul său.


“În cel mai rău caz, Cristian Ungur poate primi o condamnare cu suspendare”,
Cosmin Bolosin, avocat    


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite