Start în derbiul Banatului LIVE TEXT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debut cu derbi pentru bănăţeni în Play Out-ul Ligii I de handbal masculin chiar la Timişoara, unde Politehnica primeşte replica echipei HC Caraş-Severin

Meciul este unul extrem de important datorită mizei pe care o are, echipa care va câştiga rămânând în prima ligă. Timişoara a debutat în forţă şi s-a apărat excelent, conducând în permanenţă.  După nici primul sfert de oră Aihan Omer a fos deja să ceară time out, dar Poli a continuat sdeconducă, în minutul 20 scorul fiind de 10-6 în favoarea Politehnicii.

În minutul 24 a venit rândul lui Constantin Ştefan să-şi cheme elevii la ordine, scorul fiind 11-7.

Partida capătă un caracter tot mai tensionat după minutul 25 iar după mai multe eliminări de 2 minute şi lovituri de pedeapsă din tribune a început să se audă strigându-se "hoţii". La pauză scorul este de 15-10.

Incidente şi în tribună, mai mulţi reşiţeni fiind ameninţaţi de forţele de ordine că vor fi evacuaţi dacă mai scandează. 

Repriza a doua începe tot cu Politehnica în ofensivă, în minutul 36 scorul fiind deja de 17-11, HC Caraş-Severin arătând parcă că nu poate prelua controlul partidei.

În minutul 40 Politehnica are un avans serios pe tabela de marcaj, având o diferenţă de 7 goluri faţă de HC Caraş-Severin, pe care o conduce cu 19-12.

Exasperat de ineficienţa jucătorilor săi Aihan Omer cere un nou timp de odihnă în minutul 40, moment în care tabela afişa scorul de 20-13 pentru CH Politehnica Timişoara. 

Minutul 50 aduce şi a treia solicitare de timp de odihnă pentru echipa din Caraş-Severin,  scorul fiind de 23-16 pentru gazde.

În ultimele secunde, la scorul de 27-19 antrenorul Ştefan decide să ceară timp de odihnă. Partida se încheie cu scorul final de 27-19.

"Am fost surprins doar de evoluţia jucătorilor mei" declara Aihan Omer la finalul partidei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite