Şpagă în şedinţa de Consiliu Local. Romeo Dunca a pus zece mii de euro pe masa consilierilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audiat în calitate de martor-denunţător în dosarul “şpagă în Primăria Zăvoi”, aflat pe rolul Tribunalului Caraş-Severin, omul de afaceri a făcut mărturisiri care i-au lăsat fără cuvinte pe cei opt inculpaţi, în frunte cu primarul Antonie Bunei.

Romeo Dunca a pretins că i s-a cerut pentru prima dată mită în momentul în care a aflat că se doreşte rezilierea contractului de asociere în participaţiune privată pe care firma sa, SC Dunca Imobiliare, îl avea cu Primăria Zăvoi, în scopul ridicării unei staţiuni pe Muntele Mic. “Am fost în biroul primarului, mi-am manifestat teama că va fi reziliat contractul. Mi-a spus că dacă doresc să nu fie reziliat contractul, trebuie să plătesc mită consilierilor locali. Îmi spusese cu două zile înainte să vin “pregătit” la şedinţa de consiliu local”, a recunoscut Dunca.


Campanie de un miliard de lei şi 900 de litri de ţuică
    Omul de afaceri a înţeles că în Primăria Zăvoi lucrurile se rezolvă fără perdea şi s-a dus la şedinţa de Consiliu Local cu şpaga în buzunar. “Le-am spus consilierilor că am înţeles că trebuie să plătesc. Aveam 10.000 de euro la mine. Le-am spus că le-am adus 10.000 de euro să nu-mi rezilieze contractul. Consilierii au fost surprinşi de comportamentul meu. Au perceput-o ca pe o jignire. Am revenit în biroul primarului. Mi-a spus că doar el poate rezolva, dar că e prea puţin, că pe el campania electorală l-a costat un milliard de lei vechi şi 900 de litri de ţuică. Mi-a spus că mă va costa cel puţin 20.000 de euro”, a spus Romeo Dunca magistraţilor cărăşeni.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite