"Serbările Verii", reluate la Ștandrul Tineretului din Parcul Teiuș. Urmează o serie de concerte în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dupa o pauză de câţiva ani, municipalitatea din Caransebeş reia, în parteneriat cu clubul FC Caransebeş, tradiţionala manifestare ”Serbările Verii”, în aceeaşi locaţie deja binecunoscută de gugulani, Ştrandul Tineretului din Parcul Teiuş.

”Serbările Verii” încep astăzi, prima zi fiind dedicată iubitorilor de folclor. Astfel, seara vor urca pe scena de la Ştrandul Tineretului Adriana Antoni, Florin Pistrilă şi Fraţii Miloş, Ansamblul Doina Banatului iar spectacolul va fi întregit de momentele de stand-up comedy ale grupului Vacanţa Mică. În seara următoare, amfitrioni vor fi cei de la Caravana lui Axinte, iar concertele vor fi susţinute de Lorena (componentă a trupei Etno), Ank Neacşu (ex- Asia) și Mariana Stan.

Seara de sâmbătă va însemna party în aer liber, responsabili de electrizarea atmosferei urmând să fie  cei mai renumiţi DJ ai momentului, la care se va adăuga concertul Connect-R. Ultima zi, duminica 4 septembrie, aparţine iubitorilor de manele, cu recitaluri Nek, Claudia şi Narcisa. Organizatorii, Primăria şi FC Caransebeş, au pregătit de asemenea multe alte surprize şi concursuri şi-i invită pe toţi iubitorii de distracţie din zonă să vină la Ştrandul Tineretului, în cele 4 zile ale ”Serbărilor Verii”. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei pentru ziua de vineri şi de 20 de lei în celelalte zile.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite