Salvamontiștii au reluat căutările bărbatului care a dispărut în urmă cu cinci zile la Beușnița

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvamontiştii cărăşeni au plecat în căutarea bărbatului rătăcit
Salvamontiştii cărăşeni au plecat în căutarea bărbatului rătăcit

O echipă formată din 11 salvamontiști și șapte jandarmi montani a plecat în această dimineață să îl caute pe bărbatul de 40 de ani, care a dispărut în Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița. La căutările de astăzi participă și salvamontiști din Caransebeș. Aceștia s-au alăturat echipei de la Reșița la primele ore și au plecat în locul unde bărbatul a dispărut.

Salvamontiștii cărășeni au plecat în această dimineață în căutarea bărbatului dispărut în Parcul Național Cheile Nerei- Beușnița. 11 salvamontiști împreună cu jandarmii montani au început astăzi din nou să caute trupul bărbatului dispărut acum cinci zile.

”Sperăm să îl găsim. Vom căuta astăzi atât timp cât vremea ne va permite. Suntem o echipă formată din salvamontiști și jandarmi”, a spus Valentin Balaban, șeful Serviciului Salvamont Caraș-Severin. Cu toate că echipajele salvamontiștilor au căutat pas cu  pas, urmele lăsate de bărbat au fost măturate de vântul puternic și la această oră vântul și ninsoarea vor îngreuna tot mai mult căutările.

Ultimul contact pe care bărbatul dispărut l-a avut a fost cu nevasta sa. Acesta îi spunea la telefon femeii că nu reușește să își miște mâinile și picioarele. Anul trecut, aproximativ în aceeași perioadă, meteorologul și soția sa, s-au rătăcit pe Muntele Mic și au murit înghețați. Trupurile acestora au fost găsite după câteva luni în zăpadă. 





Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite