Radare în cascadă pe unul dintre drumurile morţii din Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri au ieşit cu mai multe aparate de detectat vitezomanii pe DN 6, între localităţile Topleţ şi Sacu, acolo unde şoferii obişnuiesc să calce mult prea tare pedala de acceleraţie, ceea ce donduce la accidente grave.

Pentru ca pe marginea lui DN 6 să nu mai apară şi alte cruci, mărturie a tragediilor care au avut loc din cauza accidentelor de circulaţie, Seviciul Rutier din cadrul Ispectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin a iniţiat o acţiune ce se desfăşoară astăzi şi vizează sancţionarea şoferilor vitezomani. “Acţiunea de astăzi vizează combaterea încălcării normelor auto ce reglementează viteza de deplasare a autoturismelor în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autoturisme. Obiectivul acţiunii este acela de a reduce numărul accidentelor rutiere ce au drept cauză viteza excesivă”, a precizat inspectorul Ştefan Radu, de la IPJ Caraş-Severin.


Capcane pentru vitezomani
Şoferii care sunt obişnuiţi să gonească pe şosele judeţului ar trebui să fie cu ochii în permanenţă pe vitezometru, chiar dacă au reuşit să păcălească vigilenţa unui aparat radar. Asta, deoarece, pe sectorul de drum Topleţ – Sacu, poliţiştii rutieri vor instala radare în sistem cascasdă. Pe DN 6 se petrec cele mai grave accidente de circulaţie din judeţul Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite