Primarul şpăgar i-a bătut obrazul lui Romeo Dunca, omul care l-a trimis după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef al comunei Zăvoi, Antonie Bunei, a avut parte de o mare surpriză la ultimul termen de judecată din dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. Omul care l-a dat pe mâna procurorilor DNA a venit la tribunal pentru a-l privi în ochi.

Romeo Dunca se arată impresionat de drama pe care o trăieşte, în Penitenciarul Timişoara, Antonie Bunei, primarul care i-a cerut şpagă 50.000 de euro şi care brusc s-a îmbolnăvit de diabet, de inimă şi cine ştie câte şi mai câte.

Primarul a intrat relaxat în boxa acuzaţilor, alături de fiul lui cel mic, Silviu, dar şi-a schimbat imediat culoarea la faţă în momentul în care a dat ochii cu omul de afaceri timişorean. Edilul-şef i-a arătat obrazul şi i-a şoptit: “Nesimţitule!”.


Bunei, desfiinţat de Dunca
Reacţia nu s-a lăsat prea mult aşteptată. “Eu m-am apărat de gestul lui. El mi-a arătat ograzul, adică mi-a spus să-mi fie ruşine. Eu i-am arătat cu degetul în sus, ca să înţeleagă că ceea ce se întâmplă e dorinţa ăluia de sus.

Domnul Bunei a trebuit să fie întrebat de patru ori unde domicialiază, pentru că a fost prea greu pentru el ca să înţeleagă întrebarea. El nici nu ştie să scrie bine şi mă întreb şi eu cum poate un astfel de om să reprezinte interesele unei comunităţi”, a declarat omul de afaceri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite