O bătrână de 80 de ani a pus pe jar pompierii, poliţiştii şi Ambulanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna a fost transportată de urgenţă la spital.
Bătrâna a fost transportată de urgenţă la spital.

Bătrânei i s-a făcut rău şi a căzut în bucătărie din cauza fumului degajat de o oală cu mâncare uitată pe aragaz. Vecinii au încercat să spargă uşa apartamentului din care ieşea un nor gros de fum, dar fără rezultat, motiv pentru care au solicitat sprijinul pompierilor.

La apartamentul bătrânei de pe Strada Făgăraşului Nr.9 s-au deplasat pompieri, poliţişti, medicii de pe ambulanţă şi reprezentanţii E.on Gaz. Femeia a fost găsită în stare de inconştienţă, dar şi-a revenit ca urmare a intervenţiei medicilor care au transportat-o ulterior la Spitalul Judeţean aflat la doi paşi. “Nu ştiu foarte exact ce s-a întâmplat. Am înţeles că a pus o oală pe foc şi a uitat de ea. S-a aprins, a început să scoată fum şi i s-a făcut rău. A picat, cineva a chemat pompierii şi văd că au transportat-o la spital. Locuieşte singură şi nu a ars nimic în casă”, susţine Anica Toma, o vecină a bătrânei.
“Am fost sesizaţi prin apel la 112, pentru a intervene la un apartament din care ieşea fum şi în interiorul căreia se afla o bătrână căreia i s-a făcut rău şi era căzută. Am intervenit cu o autospecială şi o maşină cu apă şi spumă, bătrâna a fost predată Serviciului de Ambulanţă  şi totul s-a terminat cu bine”, a precizat comandatul de echipaj de la ISU Semenic.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite