Nadia Potoceanu şi alte 14.000 de persoane trebuie plătească incompetenţa statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Potoceanu a spus că ştia că toate taxele şi impozitele aferente veniturilor ei sunt plătite
Nadia Potoceanu a spus că ştia că toate taxele şi impozitele aferente veniturilor ei sunt plătite

Reglarea actelor pe care le administrează funcţionarii de la Finanţe îi aduce în stare de şoc pe cărăşenii anunţaţi că au restanţe de mii de lei la CAS. Aproape 14.000 de persoane sunt bombardate cu scrisori de la fisc, prin care află că trebuie să plătească sume restante astronomice.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Caraş-Severin a trimis mai multor persoane somaţii, prin care îi înştiinţează că au de plătit contribuţia la fondul de sănătate din 2004. La aceşti bani se adaugă şi penalizări. Astfel, sunt vizaţi toţi cărăşenii care au fost plătiţi „la oră” şi sunt persoane fizice autorizate. „Trebuie să plătesc 8.600 de lei şi nu ştiu pentru ce. Am contestat imediat decizia de impunere a CJAS”, a declarat Nadia Potoceanu, cadru didactic.

„Pentru plata cu ora, care se desfăşoară în sistem de convenţie civilă, Universitatea Eftimie Murgu a plătit CAS-ul”, subliniază dascălul.
Vina este aruncată de la CJAS, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Caraş-Severin. „În acest moment, instituţia noastră şi cei de la Finanţe fac o nouă verificare a bazei de date, în vederea eliminării tuturor erorilor”, a declarat Mirela Zeman, preşedintele CJAS Caraş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite