Ionel Pascotă va lua startul în Campionatul Mondial de Anduranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Pascotă
Ionel Pascotă

Cel mai titrat pilot din întreg motorsportul românesc face echipă cu Ionuţ Mistode în ceea ce reprezintă o premieră pentru motociclismul românesc. Echipa va concura la clasa 1.000 cmc şi urmează să fie întregită de alţi doi piloţi.

Fostul pilot de la UCM Reşiţa, Ionel Pascotă, omul cu cea mai importantă carte de vizită din motorsportul românesc, va alerga din 2011 în toate etapele prevăzute în calendarul Campionatului Mondial de Anduranţă. “Sunt foarte bucuros de această şansă.Vreau să-i mulţumesc managerului echipei, Adrian Enache, care a pus pe roţi acest mare proiect aşteptat de mulţi iubitori ai motociclismului românesc. Totodată,  mă bucur că, după cinci ani în care mi-am dorit să ajung în Campionatul Mondial, măcar şi la o singură cursă, îmi voi îndeplini visul în sezonul 2011, unde voi alerga întreg campionatul. Un lucru bun este acela că, din echipa de mondiale face parte şi Mircea Doncean, acelaşi mecanic pe care îl am de patru ani. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă ţinând cont că voi avea un coleg cu multă experienţă”, a declarat Ionel Pascotă.


Echipă incompletă
           Adrian Enache, omul care a găsit soluţii pentru înfiinţarea acestei echipe, spune că mai sunt multe lucruri de pus la punct. “Mă bucur că am reuşit a-i reuni pe cei mai buni piloţi români, care sunt rivali în campionatul naţional, pentru a crea singura şi cea mai bună echipă românescă prezentă în Campionatul Mondial de Anduranţă. Încă suntem în căutarea celui de-al treilea pilot şi a pilotului de rezervă, care ne-am dori să fie tot români. În continuare suntem în tratative cu posibili sponsori pentru completarea bugetului şi, bineînţeles, pentru obţinerea unei performanţe cât mai bune”, a declarat Enache.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite