Ioan Sabo a depus astăzi jurământul, în calitate de prefect al județului Caraș-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Sabo este noul prefect al județului Caraș-Severin
Ioan Sabo este noul prefect al județului Caraș-Severin

Ioan Sabo a fost astăzi instalat oficial pe funcția de prefect. Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a jurat că le va apăra interesele cărășenilor și că își va respecta toate atribuțiile pe care le are de îndeplinit, de astăzi. La festivitatea de învestire a participat și secretarul de stat, Mihai Capră.

Festivitatea de învestire pe funcție a noului prefect de Caraș-Severin, Ioan Sabo, a avut loc astăzi, în sala de ședințe a Consiliului Județean. La acțiune au luat parte secretarul de stat, Mihai Capră, șefii de instituții, dar și conducerea forului județean.

„Este o mare onoare pentru mine și o provocare în același timp să ocup această funcție”, a declarat noul prefect. Acesta a jurat că le va apăra interesele cărășenilor și că va respecta legea. De altfel, acestea sunt și motivele pentru care a fost delegat să ocupe funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu. „Competența de numire și de eliberare din funcție a prefecților numiți cu caracter temporar aparține exclusiv Guvernului, care a luat această decizie și noi am pus-o în aplicare”, a subliniat, secretarul de stat, Mihai Capră.

În ce-l privește pe fostul prefect, acesta s-a declarat dezamăgit de modul în care acționează cei care conduc țara. „Mișcarea este una politică și nu trebuia să se întâmple în Săptămâna Mare”, a spus Octavian Țunea, prezent în sala de ședințe. 


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite