Interlopul Ciulan şi cinci locotenenţi de-ai lui au fost arestaţi pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Oraviţa a emis mandate de arestare preventivă pentru un număr de şase persoane din cele reţinute joi, în urma descinderilor mascaţilor de la frontieră şi a ofiţerilor de la Crimă Organizată în zece imobile.

Opt persoane din cele 12 cercetate într-un dosar complex pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă calificată, evaziune fiscală, trecere frauduloasă a frontierei, trafic de migranţi şi înşelăciune au fost prezentate Judecătoriei Oraviţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Şase inculpaţi, printre care şi Marius Drăgan, zis “Ciulan”, interlopul care se gândea să-i aplice o corecţie fizică procurorului George Bucurică, au primit mandate de arestare. Alte cinci persoane sunt cercetate în stare de libertate. Patru dintre ele nu au însă voie să părăsească localitatea, iar o a cincea, care are probleme grave de sănătate, nu poate părăsi ţara.

“Totodată, Nicolae A., în varsta de 29 de ani, domiciliat în localitatea Berlişte, care nu a fost găsit la domiciliu la efectuarea percheziţiilor, a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad. Bărbatul a fost condus la sediul IJPF Caraş-Severin”, a precizat Iasmina Maghiar, de la IJPF Caraş-Severin. Potrivit procurorului de caz, George Bucurică, persoanele în cauză, în perioada octombrie 2010-mai 2011, au introdus ilegal, în vederea comercializării, din Serbia în România, importante cantităţi de ţigări.
    Toţi cei şase inculpaţi pe numele cărora au fost emise mandate de arestare preventive au declarat recurs, calea de atac urmând a fi soluţionată săptămâna viitoare, la Tribunalul Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite