Horaţiu Buna dă explicaţii instanţei în cazul primarului şpăgar Antonie Bunei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin i-au audiat până acum pe cei opt inculpaţi şi pe denunţătorul Romeo Dunca. Astăzi, este aşteptat în faţa instanţei pentru a da declaraţii cel mai important martor în procesul de corupţie, Horaţiu Buna.

Tribunalul Caraş-Severin l-a recitat pentru astăzi pe omul de afaceri Horaţiu Buna în calitate de martor în procesul de corupţie în care primarul comunei Zăvoi, Antonie Bunei, este judecat pentru luare de mită alături de cei doi fii ai săi şi alte cinci persoane. “Horaţiu Buna mi-a spus că, dacă doresc să nu fiu încurcat, trebuie să-i cedez lui 50 la sută din firmă, pentru că el a rezolvat totul cu primarul şi, altfel, contractul meu cu Primăria Zăvoi va fi reziliat”, a afirmat în faţa instanţei denunţătorul Romeo Dunca. Buna este citat pentru a treia oară, acesta lipsind la primele două termene. “Eu nu am primit nicio citaţie acasă, nu am ştiut că trebuie să mă prezint la tribunal”, a explicat omul de afaceri.


    Romeo Dunca şi Horaţiu Buna şi-au manifestat intereseul de a investi pe Muntele Mic. La un moment dat, cei doi au convenit să-şi unească forţele pentru realizarea unui îndrăzneţ proiect montan. Potrivit lui Dunca, au fost de acord, atât ei, cât şi partenerii italienii împreună cu care puseseră la punct afacerea, să plătească o şpagă de 50.000 de euro primarului din Zăvoi, pentru ca totul să meargă ca la carte. Bunei s-a mulţumit numai să primească, nerezolvând prea multe, motiv pentru care a fost dat pe mâna DNA-ului.

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite