HC Vaslui este adversara alb-albaştrilor în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbal Club Vaslui este prima adversară a echipei CS Caraş-Severin în turneul final al Cupei României la handbal masculin

Tragerea la sorţi pentru stabilirea jocurilor din perioada 5 - 9 martie a avut loc săptămâna aceasta, la sediul Federaţiei Române de Handbal.

Anul acesta, Cupa României la handbal masculin se desfăşoară într-un nou format, care include şi cele mai bune echipe din eşalonul doi. Sorţii au decis ca echipa CS Caraş-Severin să înceapă turneul final din martie cu un joc împotriva formaţiei Handbal Club Vaslui, ocupanta locului al doilea în prima serie a Diviziei A, la egalitate de puncte cu lidera CSM Călăraşi. Partida se va disputa pe 5 martie, de la ora 20:00, în sala Brazi. „Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă ambiţioasă. Vasluiul este o echipă cu mulţi jucători de ligă, care anul acesta se bate pentru promovare cu echipa din Călăraşi. Este o echipă care îşi doreşte să treacă foarte mult în etapa următoare. Pentru noi, prioritar este campionatul. Încercăm să supravieţuim în prima ligă, iar următorul obiectiv e Cupa României, unde ne dorim să ajungem cât mai sus“, apreciază antrenorul cărăşenilor, Aihan Omer.

Cupa României, turneu care se va desfăşura luna viitoare la Ploieşti, începe în data de 5 martie, cu cele opt jocuri din optimi. În această fază, CS Caraş-Severin are ca adversară formaţia Handbal Club Vaslui, iar cealaltă echipă bănăţeană, Politehnica Timişoara, va evolua în compania formaţiei Dinamo Bucureşti. Dacă va trece de Vaslui, CS Caraş-Severin va întâlni în sferturi, pe 6 martie, învingătoarea dintre Handbal Club Odorhei şi HCM Baia Mare. 

Semifinalele competiţiei se vor disputa pe 8 martie, iar finala de Cupă este programată pe data de 9 martie.

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite