FOTO VIDEO Un localnic din Domaşnea, bătut până a ajuns la spital chiar de primarul comunei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresiunea a avut loc în barul din incinta staţiei de benzină Baril Boero de la Cănicea
Agresiunea a avut loc în barul din incinta staţiei de benzină Baril Boero de la Cănicea

Primarul comunei Domaşnea, Petru Lorinţ, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce-l lovea cu pumnii pe Mihai Micşescu.

Între cei doi au avut loc mai multe certuri şi acuze publice, datorită închirierii islazului comunei, ajungându-se cu reclamaţii până la DNA. „In imaginile video transmise este surprinsa agresiunea savarsita de primarul comunei Domasnea, Lorint Petru asupra unei persoane din localitate. Probabil nu se stia faptul ca unitatea comerciala din incinta statiei de benzina - Boero din localitate este dotata cu camere de supraveghere video. Persoana agresata se afla la momentul actual internata la spitalul din Resita pentru continuarea investigatiilor deoarece la spitalul din Caransebes s-a constatat ca a suferit multiple leziuni/fracturi la baza nazala. Se pare ca gravitatea leziunii se datoreaza faptului ca nu a fost lovit cu pumnul, ci cu un obiect scos din buzunar (probabil o arma alba tip boxer). De altfel, in imaginea video se poate vedea ca prima lovitura aplicata a fost cu mana stanga, lovitura  care insa a fost partial parata de victima.  Inainte insa de a aplica a doua lovitura, primarul Lorint Petru a introdus mana in buzunarul drept  si dupa  aceea i-a aplicat acea lovitura cauzatoare de multiple leziuni, dupa care imediat a reintrodus mana in buzunar, probabil pentru a pune la loc acel obiect folosit la aplicarea loviturii. Victima se numeste Micsescu  Mihai si este din acelasi sat cu primarul Lorint Petru. Din spusele victimei, intre cei doi mocneste un conflict de mai mult timp, reizbucnit in dupa amiaza zilei de 24.04.2014 datorita refuzului victimei de a renunta la calitatea de membru asociat al asociatiei crescatorilor de animale din localitate si de a depune cerere de concesiune a unor suprafete de islaz comunal la modul individual  asa cum doreste primarul si nu prin structura asociativa“ ne-a transmis Tudor Miulescu, unul dintre martorii incidentului.

„Poliţiştii de la Postul de Poliţie Domaşnea au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către un cetăţean cu privire la faptul că a fost lovit de un bărbat în restaurantul unei staţii peco de pe raza localităţii Domaşnea. Echipa deplasată  la faţa locului, l-a identificat pe M.M., în vârstă de 46 ani, care prezenta leziuni la nivelul feţei şi care a declarat că  L.P., în vârstă de 51 ani l-a lovit cu pumnul fără niciun motiv. Victima a fost trasportată  cu ambulanţa la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe“ a comunicat ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Citeşte şi:

Accident pe Drumul European 70: două autocisterne s-au răsturnat lângă Domaşnea

       

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite