FOTO VIDEO Elena Udrea îi bate obrazul lui Victor Ponta: „El nu poate plăti cât am putut eu contracta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
primarul Nicuşor Vasilescu şi Elena Udrea pe Podul de Fontă peste râul Cerna FOTO CRISTIAN FRANŢ
primarul Nicuşor Vasilescu şi Elena Udrea pe Podul de Fontă peste râul Cerna FOTO CRISTIAN FRANŢ

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, se arată indignată de faptul că premierul Victor Ponta a ales să-şi petreacă la Miami concediul de odihnă, deşi, spune ea, Băile Herculane ar fi fost o destinaţie mult mai potrivită.

Primarul Nicuşor Vasilescu a primit astăzi vizita colegei de partid Elena Udrea, pe care a invitat-o într-un periplu prin staţiune, pentru a vedea care este stadiul de implementare al proiectelor acceptate la finanţare pe vremea când aceasta gestiona Ministerul Turismului. Cei doi au vizitat podurile de piatră şi fontă din staţiune, Cazinoul, Hotelul Decebal şi Băile Neptun. 

Deputatul PDL a fost extrem de atentă şi la imaginea sa. Ea a ales o ţinută office (cămaşa şi pantalon) pentru deplasarea pe teren, dar n-a renunţat la mărgele şi tocurile de 14 cm, pe care şi le-a şi prins în scândurile podului de fontă de pe Cerna. Aceasta a zâmbit şi salutat pe toată lumea din staţiune şi nu a refuzat nici un turist care i-a cerut să se fotografieze împreună. 

La vizita Cazinou-ului din staţiune, a stat chiar pe baldachinul împărătesei SISI (Elisabeta) a Austro-Ungariei, iar la Băile Neptun a ţinut să se fotografieze sub plăcuţele ce atestau îmbăierea acolo a împăratului Franz Iosef şi soţiei sale Sisi (Elisabeta). De asemenea, Elena Udrea s-a oprit şi la un izvor de apă termală pentru curele de stomac, din care a şi gustat, deşi apa avea peste 35 de grad Celsius. S-a schimbat apoi într-o superbă rochie albastră mulată, pe care a asortat-o cu pantofii, pentru întâlnirea cu primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, şi pentru conferinţa de presă de la sediul PDL Caraş-Severin.


Deputatul s-a arătat extrem de nemulţumită pentru faptul că, în perioada cât a fost ministru, a reuşit să contracteze pentru Băile Herculane proiecte în valoare de 32 de milioane de euro, pe care le-a finanţat până la venirea Guvernului Ponta de când, spune ea, la Herculane au ajuns numai 100.000 de lei. 

„Guvernul Ponta lasă oamenii pe drumuri. Nu are pic de viziune şi nu înţelege importanţa agriculturii şi a turismului. A omorât investiţiile şi a făcut zeci de mii de firme să intre în faliment lăsându-i pe mulţi fără locuri de muncă”, a afirmat Elena Udrea.

„Tot ce am început eu ca ministru, acum este blocat de Ponta. Actualul Guvern nu dă doi bani pe turism. L-aş invita pe dl. Ponta să nu îşi mai facă vacanţa la Miami, ci la Băile Herculane şi să continue investiţiile începute în mandatul meu de ministru. Primăria Herculane a primit doar 100.000 de lei în guvernarea USL faţă de lucrările contractate în timpul mandatului meu de ministru şi care se ridică la valoarea de 32 milioane de euro", le-a declarat jurnaliştilor ce au însoţit-o în periplul prin staţiune, Elena Udrea.


Aceasta a ţinut să sublinieze şi să-i atragă atenţia lui Victor Ponta că acesta nu poate nici să finanţeze cât a contractat ea ca ministru şi spune că, din cauza stopării plăţilor de către Guvern, două firme sunt deja în faliment iar alte două în insolvenţă, în timp ce încă patru companii refuză să mai lucreze ceva, pentru că nu şi-au primit banii pe lucrările efectuate deja. Informaţia a fost întărită şi de către primarul Nicuşor Vasilescu, care spune că numai una dintre firme are de recuperat circa 800.000 de euro, pentru lucrări deja efectuate dar nedecontate de către Guvern.


 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite