FOTO Reşiţa are parteneriat cu Universitatea de Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii şi referenţii din cadrul Primăriei Reşiţa primesc acum consultanţă de specialitate de la profesorii Universităţii de Vest din Timişoara

Primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a semnat un protocol cu rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea, pentru identificarea direcţiilor strategice de dezvoltare durabilă economico-sociale ale municipiului, elaborate şi recomandate de către echipa de specialişti a universităţii. Protocolul vizează acordarea de consultanţă de specialitate în domeniul economico-social şi cultural-artistic, accesarea de fonduri naţionale şi europene pentru dezvoltarea de proiecte comune şi organizarea unor cicluri de seminarii cu cadre didactice ale Universităţii de Vest pe diverse teme.
„Municipalitatea consideră oportun acest parteneriat între instituţii, mai ales în perspectiva accesării de fonduri nerambursabile în cadrul noului ciclu de programare 2014 – 2020“ a declarat Stepanescu.
Colaborarea este una cu totul benefică avându-se în vedere că cele mai mari sume de bani din bugetul propriu al unei primării merg, în general, în studii de fezabilitate şi consultanţă de specialitate. De această dată, prin semnarea acestui protocol Primăria Reşiţa nu va mai trebui să plătească sume de multe ori nu foarte mici, pentru a obţine o părere de specialite în domeniile de investiţii sau administraţie în care angajaţii Primăriei Reşiţa activează.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite