FOTO Elena Udrea promovează turismul din Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Popoviciu, Elena Udrea şi Nelu Popa la Văliug FOTO Facebook.com
Alin Popoviciu, Elena Udrea şi Nelu Popa la Văliug FOTO Facebook.com

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a făcut un tur de forţă prin Băile Herculane şi Văliug, dar a avut şi o întâlnire cu primarul Reşiţei.

Numai cuvinte de laudă a avut Elena Udrea la adresa staţiunii Băile Herculane dar, mai ales, cu privire la staţiunea turistică Crivaia din Văliug, staţiune situată la poalele Munţilor Semenic. Aceasta a postat mai multe fotografii pe contul de facebook unde a s-a şi declarat nemulţumită de felul în care autorităţile s-au implicat în susţinerea investitorilor privaţi din zonă.
„Mărturisesc că am fost foarte plăcut impresionată şi surprinsă de ceea ce am găsit în staţiunea Văliug din Caraş-Severin. În primul rând, un peisaj senzaţional: imaginaţi-vă că suntem la 30 de km de Reşiţa, la poalele Semenicului, pe cursul Bârzavei, iar localitatea este încadrată de lacurile Gozna în amonte şi Secu în aval. În al doilea rând, o zonă turistică modernă, cu infrastructură la standarde europene. Câteva hoteluri şi pensiuni, dar şi case de vacanţă construite cu bun gust. De asemenea, un telescaun (realizat din bani privaţi) pentru pârtia de schi care este plină iarna şi pontoane pe lac ca la Saint Tropez care adună mii de turişti vara.
Oamenii pasionaţi de munte de aici, care au investit în turism, au făcut o treabă minunată. Încă o dată se confirmă: omul sfinţeşte locul. Ceea ce s-a realizat la Văliug este un exemplu pentru întreg turismul românesc. Încă îmi rezonează în minte răspunsul pe care mi l-au oferit când i-am întrebat dacă statul ar trebui să se implice şi să-i ajute mai mult: „da, ar fi bine, dar ne dorim cel mai mult ca autorităţile să nu ne încurce!”. Închei într-o notă pozitivă: sunt convinsa că mulţi nu aţi auzit de Văliug, dar vă asigur că merită să mergeţi acolo. Şi iarna, la schi, dar şi vara pentru plajă şi plimbările pe lac cu barca“ scrie Elena Udrea în urma vizitei la Văliug.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite