Dolari mucegăiţi în portbagajul maşinii de lux a doctorului în fraude pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii dintre membrii grupărilor care au înşelat aproximativ 1.000 de americani vânzându-le maşini de lux şi yacht-uri care în realitate nu există aveau atât de mulţi bani încât nu le mai încăpeau în portofele. Îi ţineau în portbagaj!

Procurorii DIICOT au rămas muţi de uimire după ce au constatat luxul în care trăiau unii dintre membrii grupărilor destructurate joi, după o strânsă colaborare cu FBI şi Secret Service. Laurenţiu Adam, spre exemplu, se plimba până mai ieri cu un superb Mercedes, de multe zeci de mii de euro, unul din ultimele modele ieşite pe porta uzinei germane. În portbagajul bolidului de fiţe, oamenii legii au găsit teancuri întregi de bani, în special euro şi dolari. Multe dintre bancnotele găsite erau mucegăite, semn că acesta nu îşi ţinea banii la bancă, dar şi că nu le mai ştia numărul.


Portbagajul maşinii lui Laurenţiu Adam era plin cu dolari şi euro

image


    Claudia Berger, o cunoştinţă a lui Laurenţiu, sare în apărarea acestuia, susţinând că banii nu au reprezentat niciodată o problemă pentru familia Adam. “Aşa ceva este o defăimare, unde este premisa de nevinovăţie? Am crescut cu acest băiat împreună, a fost ca un frate pentru noi, cunoaştem familia, în niciun caz nu cred aşa ceva, deşi locuiesc în Germania de 16 ani şi contactul cu România este foarte minimal, dar oamenii nu-şi schimbă caracterul peste noapte! Merge în cluburi de fiţe. Na, şi care este problema?! Sunteţi geloşi că nu vă permiteţi voi asta?”, a postat Claudia Berger pe resita.adevarul.ro.

Magistraţii de la Tribunalul Gorj i-au pus cătuşe pe mâini bărbatului de 30 de ani, acesta fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite