Doi cărăşeni au murit într-un grav accident în apropiere de Topleţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe drumul care leagă staţiunea Băile Herculane de Orşova, cei doi pasageri şi şoferul autoturismului se grăbeau spre casă, într-o curbă uşoară intră în depăşire, neasigurându-se corect intră în coliziune cu un autocamion.

Accidentul a avut loc pe DN 6, în apropiere de localitatea Topleţ. Tragedia s-a produs în urma unei depăşiri neregulamenatre.  Şoferul şi pasagerul din dreapta nu au avut practic nici o şansă, impactul fiind devastator. Aceştia şi-au pierdut viaţa la locul accidentului, iar un al treilea se află în stare foarte gravă la spital.

image

Impactul cu autocamionul a fost atât de puternic încât motorul maşinii a fost smuls şi  maşina a fost aruncată la aproximativ 20 de metri de la locul impactului, într-o râpă. Bucăţi din maşină au fost împrăştiate pe o suprafaţă de peste 200 metri pătraţi.,, Din primele cercetări se pare că şoferul autoturismului nu se asigură corect în momentul efectuării manevrei de depăşire, în continuare se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte ce au dus la producerea accidentului’’, a spus Comisar Decebal Davidoiu şeful Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite