Cristian Ungur, teribilistul de pe Aeroportul Caransebeş, cere 10.000 de lei Judecătoriei Caransebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul care a urcat beat la volan şi a accidentat patru persoane pe aeroportul din Caransebeş în timpul desfăşurării unei etape a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză vine, luni, pentru ultima dată în faţa instanţei.

Cristian Ungur nu şi-a aflat încă pedeasa pentru grozăvia de care a fost în stare vara trecută deoarece Alin Bozan a formulat o plângere penală împotriva sa pe motiv că, în urma accidentului de pe aeroport i-a fost avariată motocicleta. Judecătoria Caransebeş a trebuit astfel să aştepte soluţionarea acestui nou dosar de către procurori. Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş soluţionat plângerea respectivă şi a dispus neînceperea urmăririi penale în acest dosar.


“Astfel, luni, aşteptăm sentinţa Judecătoriei Caransenbeş. Cristi Ungur s-a împăcat cu toate părţile vătămate şi vom solicita înapoierea sumei de 10.000 de lei pe care clientul meu a lăsat-o drept garanţie la dispoziţia instanţei pentru a demonstra că va achita de toate cheltuielile necesare pentru refacea celor accidentaţi”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul tânărului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite