Cristian Ungur mai trebuie să plătească reparaţiile unei motociclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ungur vine în această dinmineaţă în faţa magistraţilor de la Judecătoria Caransebeş pentru ultimul termen al procesului în care este judecat pentru lovire, vătămare corporală gravă, ultraj şi tulburarea ordinei şi liniştii publice şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică mai mare decât cea legală.



UPDATE
Tânărul care a intrat beat cu maşina pe Aeroportul Caransebeş în timpul desfăşurării unei etape a Campionatului Naţional de Motociclism, la începutului lunii august 2010, şi a accidentat patru persoane, a recunoscut acuzele ce i-au fost aduse exact aşa cum au fost ele prezentate în rechizitoriu şi, în mod normal, ar fi trebuit ca astăzi să afle sentinţa Judecătoriei Caransebeş. Când toată lumea aştepta să afle pedeapsa teribilistului, magistratul Magda Maria a descoperit că, în dosar, pe lângă cele patru victime cu care Cristian Ungur s-a împăcat, ar mai exista o parte civilă. Este vorba de un tânăr a cărei motocicletă ar fi fost avariată în accidentul de pe aeroport. Acum, lui Cristian Ungur nu-I mai rămâne decât să repare motocicleta respectivă şi abia apoi va afla preţul actului său de teribilism.  

Tânărul care a intrat beat cu maşina pe Aeroportul Caransebeş în timpul desfăşurării unei etape a Campionatului Naţional de Motociclism, la începutului lunii august 2010, şi a accidentat patru persoane, aşteaptă sentinţa Judecătoriei Caransebeş. În opinia avocatului Cosmin Bolosin, Cristian Ungur nu trebuie să-şi facă prea multe griji.
“Clientul meu s-a împăcat cu toate cele patru părţi vătămate, care nu s-au mai constituit părţi civile în proces. În plus, în cazul lui se va aplica legea nouă, care prevede o reducere de o treime din pedeapsă în cazul în care nu se cer probe suplimentare faţă de cele din rechizitoiu şi inculpatul îşi recunoaşte fapta”, a precizat Bolosin.  Potrivit apărătorului său, Cristian Ungur riscă o pedeapsă cu suspendare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite