Corupţia în cazul mitei pentru licenţă, de la Universitatea Hyperion este greu de demonstrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul ucigaşului cu Ferrari o apără pe profesoara acuzată că intermedia şpaga Şirul arestărilor în cazul traficului de influenţă de la Universitatea „Hyperion” continuă cu arestarea profesorului de drept Gheorghe Stancu.

Fosta directoare a Muzeului de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş, acuzată pentru trafic de influenţă, l-a angajat ca apărător pe avocatul lui Cocoană, timişoreanul care a omorât un tânăr, după care a fugit de la locul accidentului. Mihai Paşca este al doilea avocat al femeii. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au respins cererea de cercetare în libertae a femeii. „Recursul a fost respins. Următorul termen va fi stabilit cu aproximativ cinci zile înaintea expirării termenului de 29 de zile“, spune Dorin Cuţ, unul dintre apărătorii Nicoletei Gumă.

Piesa lipsă din puzzle este unde au ajuns banii adunaţi de Eugen Tacotă. Avocatul spune că directoarea ar putea scăpa, pentru că procurorii nu pot demonstra că banii au ajuns la profesoară. „Nu pot să fac prea multe aprecieri. Deocamdată nu există nicio probă care să releve faptul că banii adunaţi au ajuns la clienta mea“, subliniază Dorin Cuţ.
Profesor arestat
Miercuri a mai fost reţinut şi un alt cadru didactic de la „Hyperion”, profesorul Gheorghe Stancu. Procurorii DNA Timişoara au iniţiat şi această acţiune, iar ieri seară Tribunalul Timiş a hotărât arestarea preventivă pentru 29 de zile. „Inculpatul Stancu Gheorghe, în calitate de membru în comisia de susţinere a examenului de licenţă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Hyperion şi de coordonator al lucrărilor de diplomă, a acceptat şi primit de la un num

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite