Consilierul Iacob Chișărău, care a băgat sub pământ trei tineri, fuge de familiile pe care le-a nenorocit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul judeţean care a băgat trei tineri în pământ nici măcar nu şi-a cerut scuze. Supravieţuitorul tragediei de pe podul de la Pădureni se pregăteşte să intre în sala de operaţie, în timp ce şoferul care a produs accidentul este de negăsit.

Bienvenue N’zemba, Romeo Turcea şi Cius Bălteanu au fost conduşi deja pe ultimul drum, Alex Tamaş se pregăteşte pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale destule de complicate, dar Iacob Chişărău, cel care a ignorat restricţiile impuse de linia continuă şi a provocat un adevărat dezastru, nu şi-a făcut timp nici măcar pentru a trimite un mesaj de condoleanţe familiilor îndoliate sau pentru a-şi cere scuze.

Externat la doar câteva ore de la producerea accidentului, consilierul judeţean şi-a închis telefonul şi este de negăsit.

    Directorul Moldomin nu a găsit puterea să dea un telefon şi să exliplice famiilor lui Bien Kebs şi Romeo cum s-a produs tragedia, dar nici măcar nu a vrut să stea de vorbă cu acestea când a fost căutat. „Nu a dat niciun semn. Nu a sunat pe nimeni din familie, nu a trimis niciun mesaj, nicio coroană, nimic.

Mai mult decât atât, l-am sunat eu, dar nu a binevoit să răspundă. Am înţeles de la poliţiştii care au fost la faţa locului că nu a stat nici măcar să dea declaraţii, a plecat imediat din spital. E important însă că l-am întâlnit pe şoferul camionului pe care l-a depăşit şi ne-a mărturist cum s-a întâmplat. Nici celelalte familii nu au fost contactate de şoferul vinovat”, a declarat Cătălin Mitri, verişorul lui Bien.

Multiple fracturi
 Aflat pe patul de spital, pregătit să intre în operaţie, Alex Tamaş nu a primit nici el vreun telefon de la şoferul care l-a făcut să vadă moartea cu ochii. „Pe noi nu ne-a contactat nimeni. Moral, ar fi trebuit să dea măcar un telefon, dar nu s-a deranjat. Medicii ne-au asigurat că Alex se va recupera”, a spus Luisa Tamaş, sora supravieţuitorul tragediei de care se vace vinovat, potrivit poliţiştilor rutieri, Iacob Chişărău.

“A suferit o fractură de femur și o ruptură de perineu”, a explicat Liliana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al SCJU Timișoara.

Câştigă bani frumoşi
Potrivit declarației de avere a consilierului județean Iacob Chișărău, acesta a câștigat anul trecut nu mai puțin de 93.995 de lei. Banii săi provin din funcția de director la SC Moldomin, indemnizația de ales și membru în AGA la Fabrica de Lapte și Drumuri și Poduri. Asta înseamnă un venit lunar de aproape 8.000 de lei.

Depăşire
Iacob Chişărău a depăşit neregulamentar, pe linie continuă, un camion


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite