Cărăşenii fac chetă pentru a salva de la moarte UCM Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv UCMR a deschis un cont pentru donaţii destinate echipei de handbal. Eliberarea din arest preventiv a directorilor companiei reşiţene, Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda, nu a adus deocamdată nicio ameliorare a situaţiei financiare a clubului.

Adrian Chebuţiu, preşedintele-director al SC UCM Reşiţa SA, trebuie să se grăbească şi să alimenteze până cel târziu mâine dimineaţă conturile handbaliştilor care au scris istorie pentru municipiul de pe Bârzava şi care au mai rămas sub culorile alb-albastre. În caz contrar, aceştia se vor despărţi de vicecampioana României şi, cel mai probabil, îşi vor cere drepturile salariale neachitate de către club în instanţă. Termenele acordate de Federaţia Română de Handbal pentru stingerea litigiilor de natură financiară au trecut de mult, dar cei nouă jucători care au mai rămas sub comanda lui Gligore Czari şi-au dat acceptul în scris să aştepte până în data de 23 achitarea unei părţi din datorii.
“Am convenit împreună cu conducerea clubului să aşteptăm până în 23. Acum, că e liber şi domnul Chebuţiu, poate vom avea o întâlnire şi se vor mai rezolva prblemele”, a spus handbalistul Mihai Rohozneanu. “Băieţii sunt încă sceptici, chiar şi după eliberarea domnului Chebuţiu. Problemele încă nu s-au rezolvat, dar acum se aşteaptă mai multe veşti bune. Dacă nu se rezolvă până în 23, vor părăsi echipa şi alţi jucători”, a declarat antrenorul Gligore Czari.


Donaţii de la fani
Semnalele nu sunt însă dintre cele mai pozitive, CS UCMR apelând la o soluţie extremă pentru a împiedica dispariţia echipei de pe harta handbalistică a României şi a Europei. “Pentru fanii echipei care vor să-i sprijine prin donaţii pe băieţi o pot face printr-un cont. Dată fiind situaţia aceasta deosebit de grea, toţi cărăşenii pot să sprijine această echipă care a adus faimă întregului judeţ”, a declarat Sergiu Taban, purtătorul de cuvânt al UCMR.

Contul deschis la CEC Bank pentru salvarea echipei de handbal: RO52CECECS0130RON0306054

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite